Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

foilziplockbag.com

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: foilziplockbag.com
Aantal werknemers: 100~300
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

foilziplockbag.com is een kwaliteitsfabrikant gespecialiseerd in flexibele verpakkingsoplossingen.

 

Wij zijn trots om een brede waaier van gelamineerde verpakkende zakken en gelamineerde verpakkende films te produceren die worden vervaardigd om de verklaarde internationale normen van klanten te voldoen aan de specificaties en. Naast de onbeperkte aangepaste opties, dragen wij een volledige lijn van voorraadzakken in een brede selectie van grootte, materialen en kleuren voor DIRECTE levering.

Geschiedenis

Met groeiende behoeften aan kwaliteit verpakking in de wereld, foilziplockbag.com als kwaliteitsfabrikant gespecialiseerd in flexibele verpakkingsoplossingen die een volledige lijn van aangepaste zakken en voorraadinventaris aanbieden.

 

Met een visie voor een duurzame toekomst, zijn wij geëngageerd aan het ontwikkelen van meer innovatieve en duurzame verpakking die functioneel, betaalbaar en esthetisch is. Wij pogen samen met onze klanten en partners te werken om dit doel stap voor stap te bereiken.

 

Sinds de totstandbrenging van ons bedrijf, hebben wij honderden internationale klanten, van startondernemingen aan sinds lang gevestigde bedrijven en van eind - gebruikers aan verpakkende groothandelaars gediend. Onze deskundigheid inzake de Europese markten van de V.S. heeft en ons een stevige klantenreputatie verdiend.

 

Onze producten worden uitgevoerd naar de wereldmarkten. Noord-Amerika, Europa en Australië zijn onze belangrijke markten. Wij werken met verpakkende groothandelaars en agenten evenals van de eindindustrie klanten om de beste die oplossingen te leveren voor de markt worden ontworpen.

 

Ziend verkoopt het het! De verpakking is niet meer enkel een middel van bescherming of opslag voor producten. Het is ook hoe de consumenten over een merk waarnemen. Een aardig kunstwerk bij de verpakking zal onverwachte duurzame merkafbeelding aan uw consumenten hebben. Ons binnenshuis grafisch ontwerpteam kan uw hoofdpijn op oplossen hoe te om uw idee of merk om te zetten en om het beste drukresultaat aan te passen te verzekeren op uw verpakking.

Dienst

foilziplockbag.com heeft de industrieklanten gediend en groothandelaars wereldwijd, en steunde hen in met succes het kweken van hun ondernemingen met zakken van innovatieve stijlen en duurzame kwaliteit verpakt. De klanten genieten van onze probleemloze productkwaliteit en klantenservice.

Ons Team

Wij hebben technisch team ervaren die altijd strikt productkwaliteit, zich concentreren op de gebruikerservaring van elk product, verzekeren productkwaliteit controleren. Ondertussen, is ons R&D-team altijd over de ononderbroken hervorming van productietechnologie en de veranderende marktvraag, zodat vooruitgang met The Times bezorgd geweest en hun eigen ontwerpconcepten vernieuwd.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in